Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: +31 (0)172 61 99 61

Update 28 januari 2021: Momenteel is Fitness-Rent gesloten. Huidige reserveringen worden nog behandeld. U kunt op een wachtlijst komen door te mailen naar rent@fitshop.nl, graag mét vermelding van woonplaats en gewenst apparaat/categorie.

Vanwege de huidige corona maatregelen stoppen wij tot nader order met de leveringen in Belgie voor Fitness-Rent.
Levertijden kunnen vanwege drukte circa een week langer duren dan gebruikelijk.

Per 29 september 2020 zullen leveringen tot de eerste drempel worden bezorgd. Dit betekent dat het apparaat niet meer in huis naar boven zal worden gebracht, maar tot de voordeur wordt geleverd. Elk apparaat is voorzien van wieltjes om zelf naar binnen te kunnen rijden.

Horizon Adventure 3 Loopband huren

Horizon Adventure 3 Loopband
Beweeg je muis over de afbeelding
Horizon Adventure 3 Loopband Horizon Adventure 3 Loopband Horizon Adventure 3 Loopband Horizon Adventure 3 Loopband Horizon Adventure 3 Loopband
Huurprijs per maand:
€ 64,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 47,50
Verkoopprijs:
€ 1.199,00
De Horizon Adventure 3 is een compacte loopband, die met hartslagmeting en een 3-zone-demping goed geschikt is voor een lichte fitnesstraining en walking.
De Horizon Loopband-technologie voor een optimale loopbeleving
Horizon loopbanden zijn hoogwaardig afgewerkt en worden gekenmerkt door het gebruik van innovatieve en intelligente technologieën uit:
Johnson Drive System – de digitale loopband-aandrijving
Het digitale aandrijfsysteem van Horizon loopbanden biedt een uiterst gelijkmatige beweging. Zelfs bij hoge hellingshoeken en snelheden loopt de loopband zonder rukken of stokken. De motoren van Horizon loopbanden werken met weinig toeren per minuut, ze zijn hierdoor stiller en hebben een beduidend hogere houdbaarheid.
Gemakkelijk klapmechanisme
Het Horizon loopband klapmechanisme Featherlight maakt het mogelijk om de loopband tussen de trainingen door plaatssparend op te bergen. Het hydraulische mechanisme zorgt ervoor dat het opheffen en laten zakken van het loopvlak vederlicht is!
Loopband-demping met 3 zones
De loopband-demping is opgebouwd zoals een loopschoen. Vooraan is de demping zachter, om de kracht bij het landen te absorberen en zo de gewrichten te ontzien. Het middenstuk is gedempt en achteraan is het harder om het afstoten van de voet optimaal te ondersteunen.
Exclusieve workout-tracking met View Fit

Horizon fitnessapparatuur met View Fit-technologie bieden een heel eenvoudige oplossing om uw training te registreren. De Viewfit-technologie maakt het namelijk mogelijk om Horizon fitnessaparatuur met uw lievelingsfitnessapps te verbinden. Hierbij moet u niet elke training apart overdragen zoals nu, want de synchronisatie volgt automatisch! Vanaf nu kunt u uw fitness- en gezondheidsgegevens dus nog preciezer meten. Dat helpt u om gefocust te blijven, want het registreren en delen van uw vooruitgang op de Horizon fitnesstoestellen brengt u tot het uiterste, ondersteunt en motiveert. Viewfit fitnesstoestellen zijn al compatibel met heel wat fitnessapps en sociale netwerken en het worden er steeds meer!
Realistische afstanden dankzij de Passport Media Player lopen

Dit Horizon fitnesstoestel is Passport Ready. Dit betekent dat u het toestel via een apart verkrijgbare Passport Media Player aan uw TV kunt aansluiten. Zo kunt u thuis op uw Horizon fitnesstoestel fascinerende trainingsafstanden over de hele wereld beleven. Stel u voor in de Rocky Mountains te joggen en het grind onder de voeten te horen knisteren of aan de oevers van Lake Michigan in de Windy City Chicago te fietsen. Daarbij wordt de weerstand op het Horizon Fitnesstoestel automatisch aan de route aangepast: gaat het bergop, wordt ook de weerstand groter. Het is inderdaad zo, alsof u er zelf loopt.

Technische specificaties van Horizon Adventure 3 Loopband

General

HF-100806-1
Horizon Fitness
(L) 182 cm x (B) 89 cm x (H) 138 cm
Adapter / netsnoer
Borstband (optioneel), Handsensoren (aanwezig)
Via computer / monitor
Ja, elektronisch instelbaar
0 - 10 %
0.8 - 18 km/h

Monitor

LCD display
Programmaverloop, Snelheid, Tijd, Calorieverbruik, Afstand, Hartslag, Hellingshoek

Trainingsprogramma's

Manueel, Voorgeprogrammeerd, Hartslaggestuurd, Door gebruiker te definiëren

Aanpasmogelijkheden

(L) 114 cm x (B) 89 cm x (H) 155 cm

Overige kenmerken

Garantie aan huis, Opklapbaar, Transportwieltjes, Hartslag weergave
Link garantiepagina

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.