Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: +31 (0)172 61 99 61

Update 28 Juni 2023: Momenteel is Fitness-Rent gesloten. Huidige reserveringen worden nog behandeld. U kunt op een wachtlijst komen door te mailen naar rent@fitshop.nl, graag mét vermelding van woonplaats en gewenst apparaat/categorie.

Indoorbike huren is zo gek nog niet!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Indoor racefietsen is niet meer weg te denken uit de sportwereld. Het is een populaire sport die veelal in groepsverband wordt uitgevoerd onder leiding van een trainer met opzwepende muziek. Natuurlijk is dit individueel ook heel goed uit te voeren met de juiste indoorbike. Een indoorbike is eigenlijk de uitvoering van een hometrainer waarop je echt kunt gaan wielrennen of racen. Op een indoorbike of racer is het zowel mogelijk om staand of zittend te fietsen waarbij de weerstand van de fiets continue aangepast kan worden. Tijdens het spinnen pas je de snelheid en de weerstand van de indoorfiets aan op het parcours dat je aan het afleggen bent. Bij een sprintje fiets je veel sneller, op een zogenaamde heuvel heb je een hogere weerstand en is het weer wat zwaarder.

Je kunt bij Fitness Rent tientallen verschillende indoorbikes en racers huren van alle bekende A-merken. Wij brengen de indoorbike bij jou thuis en installeren het fitnessapparaat op de plek waar je het gaat gebruiken. Onze bezorgers geven jou een korte uitleg van het fitnessapparaat en instructies voor een goed en veilig gebruik van de indoorbike. Je kunt direct starten met jouw training!

Onze werkwijze - Meer informatie

Toch liever een indoorbike kopen? Kijk ook eens op Goedkope indoorbikes of Indoorcycle

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.