Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: +31 (0)172 61 99 61

Update 28 Juni 2023: Momenteel is Fitness-Rent gesloten. Huidige reserveringen worden nog behandeld. U kunt op een wachtlijst komen door te mailen naar rent@fitshop.nl, graag mét vermelding van woonplaats en gewenst apparaat/categorie.

Ligfiets huren is zo gek nog niet!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

De ligfiets wordt ook wel een recumbent bike genoemd en is de comfortabelere variant van de hometrainer en kenmerkt zich door de lage instap. Door de grote rugleuning wordt de rug optimaal ondersteund en door de houding worden spieren en gewrichten nog meer ontzien dan bij een hometrainer. Je zit niet op een zadel, maar in een soort ‘zitkuip'. Voor een veilige training zijn de meeste ligfietsen voorzien van een stevige handgreep naast het brede zadel (zitgedeelte). De ligfiets is tevens als ergometer verkrijgbaar.

Je kunt bij Fitness Rent tientallen verschillende ligfietsen huren van alle bekende A-merken. Wij brengen de ligfiets bij jou thuis en installeren het fitnessapparaat op de plek waar je het gaat gebruiken. Onze bezorgers geven jou een korte uitleg van het fitnessapparaat en instructies voor een goed en veilig gebruik van de ligfiets. Je kunt direct starten met jouw training!

Onze werkwijze - Meer informatie

Toch liever een ligfiets kopen? Kijk ook eens op Goedkope Ligfietsen of Ligfiets

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.