Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: +31 (0)172 61 99 61

Update januari 2024: Momenteel is Fitness-Rent gesloten. Huidige reserveringen worden nog behandeld. U kunt op een wachtlijst komen door te mailen naar rent@fitshop.nl, graag mét vermelding van woonplaats en gewenst apparaat/categorie.

Roeitrainer huren is zo gek nog niet!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

De roeitrainer is een zeer effectief fitnessapparaat waarbij de meeste spiergroepen getraind worden. Daardoor is een training op een roeitrainer zeer intensief en uitdagend. ,p>Door zittend op een zitje dat over een stang heen en weer schuift, worden de benen getraind door het afzetten. De armen worden getraind door het naar je toe trekken van het handvat dat is bevestigd aan de roeitrainer. Hiermee worden de bewegingen nagebootst die zich bij het echte roeien ook voordoen. De buikspieren en rugspieren worden hiermee getraind. Voor de opbouw van een goede conditie is de roeitrainer ook uitermate geschikt.

Je kunt bij Fitness Rent tientallen verschillende roeitrainers huren van alle bekende A-merken. Wij brengen de roeitrainer bij jou thuis en installeren het fitnessapparaat op de plek waar je het gaat gebruiken. Onze bezorgers geven jou een korte uitleg van het fitnessapparaat en instructies voor een goed en veilig gebruik van de roeitrainer. Je kunt direct starten met jouw training!

Onze werkwijze - Meer informatie

Toch liever een roeitrainer kopen? Kijk ook eens op Goedkope roeitrainers of Roeitrainer

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.