Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: +31 (0)172 61 99 61

Update 28 januari 2021: Momenteel is Fitness-Rent gesloten. Huidige reserveringen worden nog behandeld. U kunt op een wachtlijst komen door te mailen naar rent@fitshop.nl, graag mét vermelding van woonplaats en gewenst apparaat/categorie.

Vanwege de huidige corona maatregelen stoppen wij tot nader order met de leveringen in Belgie voor Fitness-Rent.
Levertijden kunnen vanwege drukte circa een week langer duren dan gebruikelijk.

Per 29 september 2020 zullen leveringen tot de eerste drempel worden bezorgd. Dit betekent dat het apparaat niet meer in huis naar boven zal worden gebracht, maar tot de voordeur wordt geleverd. Elk apparaat is voorzien van wieltjes om zelf naar binnen te kunnen rijden.

Taurus Indoor Bike IC90 Pro huren

Taurus Indoor Bike IC90 Pro
Beweeg je muis over de afbeelding
Taurus Indoor Bike IC90 Pro Taurus Indoor Bike IC90 Pro Taurus Indoor Bike IC90 Pro Taurus Indoor Bike IC90 Pro Taurus Indoor Bike IC90 Pro Taurus Indoor Bike IC90 Pro
Huurprijs per maand:
€ 99,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 59,50
Verkoopprijs:
€ 1.299,00
Dit betreft ons showmodel uit Eindhoven, geleverd inclusief 12 maanden volledige garantie aan huis


Taurus Indoor Bike IC90 Pro: hoogste kwaliteit voor de hoogste eisen
De Taurus Indoor Bike IC90 Pro beantwoordt net zo goed aan de eisen van professionele fitnessstudio’s als aan deze van veeleisende thuissporters: een stabiliteit en belastbaarheid van topklasse, zelfs bij het meest intensieve gebruik en een hoog comfort tijdens de training door de optimale aanpassing aan de sporter.

Het materiaal en de afwerking zijn van topkwaliteit: Het staalframe is netjes gelast en dankzij zijn bijzondere vorm uiterst belastbaar. Naast de robuuste frameconstructie zorgen metalen pedalen en hoogwaardige kogellagers voor een lange levensduur. Op die manier is de Taurus Indoor Bike IC90 Pro perfect geschikt voor frequente en intensieve workouts in de fitnessstudio.

Het 21 kg zware vliegwiel in gietijzer zorgt voor een uiterst gewrichtssparende training met gelijkmatige rondloop. Door de overdracht van het grote tandwiel naar het kleine tandwiel wordt het vliegwiel bovendien extreem versneld, waardoor het veel gelijkmatiger loopt. Ook het stuur en het zadel van de Taurus Indoor Bike IC90 Pro zorgen voor een aangename workout, want beide zijn via de speciale buizen traploos verstelbaar en dus ook geschikt voor grotere sporters. Een schaalverdeling helpt je om snel je eigen instellingen terug te vinden, als meerdere personen op de Taurus Indoor Bike IC90 Pro trainen.

Rechtopzittend een ontspannende training of eerder een intensieve wedstrijdworkout afwerken: De Taurus Indoor Bike IC90 Pro is uitgerust met een professioneel multi-positiestuur met greepmogelijkheden voor ontelbare trainingsvarianten. De Taurus Indoor Bike IC90 Pro is bovendien het enige model van de serie, waarvan het stuur over extra armen beschikt voor enkele speciale wedstrijdtrainingen.

De Taurus Indoor Bike IC90 Pro heeft een afdekking onder het vliegwiel ter bescherming tegen vallende zweetdruppels. Ook een drinkfleshouder en transportwielen zijn inbegrepen in de levering van de optisch edele Taurus Indoor Bike IC90 Pro.

Technische specificaties van Taurus Indoor Bike IC90 Pro

General

TF-IC90PRO-BF
Taurus
Via draaiknop

Monitor

Aanpasmogelijkheden

Ja, in hoogte en horizontaal
Ja, in hoogte en kantelbaar

Overige kenmerken

Garantie aan huis, Transportwieltjes, (Semi) professioneel
Link garantiepagina

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.