Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: +31 (0)172 61 99 61

Update januari 2024: Momenteel is Fitness-Rent gesloten. Huidige reserveringen worden nog behandeld. U kunt op een wachtlijst komen door te mailen naar rent@fitshop.nl, graag mét vermelding van woonplaats en gewenst apparaat/categorie.

Taurus roeitrainer Row-X huren

Taurus roeitrainer Row-X
Beweeg je muis over de afbeelding
Taurus roeitrainer Row-X Taurus roeitrainer Row-X Taurus roeitrainer Row-X Taurus roeitrainer Row-X Taurus roeitrainer Row-X Taurus roeitrainer Row-X Taurus roeitrainer Row-X Taurus roeitrainer Row-X
Huurprijs per maand:
€ 149,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 59,50
Verkoopprijs:
€ 1.499,00
De Taurus roeitrainer Row-X is een eersteklas fitnessapparaat voor zowel beginners als professionals, voor je fitnessruimte thuis en voor in de fitnessstudio. Door het gecombineerde weerstandssysteem biedt het toestel een uitstekend trekgedrag zowel in de hoge als in de lage vermogenszone.

Taurus roeitrainer Row-X – de juiste roeitrainer voor iedere uitdaging
De Taurus Row X is een uitstekende roeitrainer met een hybride weerstandssysteem. Bij de Taurus roeitrainer Row-X wordt een gecombineerd lucht-magneetremsysteem gebruikt. Terwijl de luchtweerstand naar boven toe voor een nagenoeg onbegrensd hoog weerstandsvermogen zorgt, zorgt de magneetweerstand in de lage intensiteitszone voor een aangenaam en gelijkmatig weerstandsvermogen. De Taurus roeitrainer Row-X is daarom net zo goed geschikt voor beginnende sporters als voor professionele roeiers.

Stabiliteit en comfort, zelfs bij intensief gebruik
De Taurus roeitrainer Row-X schittert door zijn immense stabiliteit. De roeitrainer is daardoor ook toegelaten voor gebruik in fitnessstudio’s; hij is geschikt voor sporters die krachtiger en zwaarder trainen en voor iedereen die met het roeien hoge ogen wil gooien. De lange looprail en het daarop gemonteerde zitje zijn zo gebouwd dat er slechts minimaal geluid wordt geproduceerd. Met zijn 51 cm heeft het zitje een aangename hoogte. Dat vergemakkelijkt het afstappen na lange, uitputtende workouts en voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Het hoofdframe bestaat uit één enkele massieve gebogen stalen buis. Dat garandeert een immense belastbaarheid en de hoogste standvastigheid, zelfs tijdens intensieve HIIT- of Tabata-workouts. De Taurus roeitrainer Row-X maakt gebruik van netstroom.

Uitstekende trainingscomputer met 4 speciale HIIT-programma’s

Uitstekende trainingscomputer met 4 speciale HIIT-programma’s

- De roeitrainer beschikt over een totaal van 10 programma’s, die ruwweg in 4 groepen kunnen worden onderverdeeld:
Zij die op hun vrijheid gesteld zijn, gebruiken “quick start” of de manuele modus. Hier kun je het programma vrij configureren of gewoon beginnen roeien. Er zijn geen opgegeven waarden, de trainingswaarden beginnen vanaf 0 op te lopen. Je begint en je stopt wanneer jij dat wil.
- De doelgerichte sporters kiezen de programma’s 2 tot 4. Hier kun je een doeltijd, een caloriewaarde of een doelafstand invoeren. Het programma stopt, als je het ingestelde programmadoel bereikt hebt. Deze programma’s zijn zeer goed geschikt om af te slanken (calorieën) of om je eigen resultaten beter op te volgen.
Voor wedstrijdroeiers is het pacer-programma de juiste keuze. Hier strijd je tegen je gemiddelde tijd of je besttijd. De wedstrijd wordt grafisch weergegeven op de display.
- De 4 HIT-programma’s (High Intensity Training) zijn perfect geschikt om je fitness en conditie snel te verbeteren en efficiënt gewicht te verliezen. Bij deze programma’s, die 20 tot 30 minuten duren, worden fases van hoge intensiteit afgewisseld met herstelfases. Deze korte maar pittige workouts geven de vetverbranding een boost en zijn ook nog eens tijdbesparend.

Op het grote display worden alle trainingswaarden overzichtelijk weergegeven. Je krijgt bijvoorbeeld een overzicht over je huidige tijd per 500 m of - als je een compatibele borstband draagt - je hartfrequentie.

Technische specificaties van Taurus roeitrainer Row-X

General

TF-ROW-X
Taurus
(L) 250 cm x (B) 63 cm x (H) 124 cm
Hydraulisch

Monitor

Aanpasmogelijkheden

Overige kenmerken

Link garantiepagina

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

 • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
 • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
 • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
 • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
 • Alle bekende A-merken
 • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
 • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.