Bel ons voor uw bestelling en/of een eerlijk advies: +31 (0)172 61 99 61

Update 28 januari 2021: Momenteel is Fitness-Rent gesloten. Huidige reserveringen worden nog behandeld. U kunt op een wachtlijst komen door te mailen naar rent@fitshop.nl, graag mét vermelding van woonplaats en gewenst apparaat/categorie.

Vanwege de huidige corona maatregelen stoppen wij tot nader order met de leveringen in Belgie voor Fitness-Rent.
Levertijden kunnen vanwege drukte circa een week langer duren dan gebruikelijk.

Per 29 september 2020 zullen leveringen tot de eerste drempel worden bezorgd. Dit betekent dat het apparaat niet meer in huis naar boven zal worden gebracht, maar tot de voordeur wordt geleverd. Elk apparaat is voorzien van wieltjes om zelf naar binnen te kunnen rijden.

Taurus Roeitrainer RX7 huren

Taurus Roeitrainer RX7
Beweeg je muis over de afbeelding
Taurus Roeitrainer RX7 Taurus Roeitrainer RX7 Taurus Roeitrainer RX7
Huurprijs per maand:
€ 129,50
Verlaagde huurprijs per maand:
€ 44,50
Verkoopprijs:
€ 1.299,00
De Taurus RX7 heeft een gecombineerd weerstandssysteem met magnetische en lucht weerstand. De roeitrainer biedt vele voordelen zoals dat de basisweerstand kan worden aangepast. Bovendien biedt dit systeem een gelijke overbrenging van alle intensiteiten over. Dankzij de magnetische weerstand is het ook mogelijk om wattage gestuurd te trainen waarbij de Watt waarde kan worden aangepast tot 300 watt. Dankzij de luchtweerstand zijn ook hogere weerstanden mogelijk. Dit biedt genoeg mogelijkheden voor atleten om op de Taurus RX7 te kunnen trainen. Op het handvat van de Taurus Roeitrainer RX7 is een afstandsbediening voor de monitor geplaatst. Zo kun je tijdens het trainen bijvoorbeeld het weerstandsniveau aanpassen of het programma wijzigen.

De trainingscomputer van de RX7 - 3 is één van de meest geavanceerde roei-computers op de markt. Het biedt voor ieder wat wils dankzij een breed scala aan programma's. Bijzonder interessant zijn de twee intervalprogramma's waarmee je je eigen prestaties snel en effectief kunt verhogen.

De Taurus RX7 is ook zeer geschikt voor gebruik in een semi-professionele omgeving doordat de Taurus RX7 zodanig constructief genoeg is om bestand te zijn tegen de meest intensieve belasting.

Technische specificaties van Taurus Roeitrainer RX7

General

TF-RX7-3
Taurus
245 cm x 43 cm x 106 cm
Hydraulisch

Monitor

Aanpasmogelijkheden

Overige kenmerken

Link garantiepagina

Winkels

Kom langs in:

Levering

Wij leveren snel in zowel Nederland als België.

Onze Voordelen

  • Verreweg de grootste verhuurder van Nederland en België
  • Meeste keus, meer dan 100 type fitnessapparaten
  • Laagste verhuur- en verkoopprijzen
  • Snelste leveringen, 80% binnen 5 werkdagen
  • Alle bekende A-merken
  • Unieke koopopties bij 3 en bij 6 maanden
  • Meeste mogelijkheden en de beste service

Vragen?

Heeft u vragen over huren of kopen?

Bel ons nu:
+31 (0)172 61 99 61

Bezorging

Fitness Rent heeft een eigen team bezorgers en monteurs voor een snelle en juiste levering van uw nieuwe fitness apparaat.

Service

Bij problemen met uw fitness apparaat kunt u rekenen op onze eigen servicedienst: eigen monteurs met jarenlange ervaring.